JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Jász alkotók mutatják be munkáikat Budán
 

Jász alkotók mutatják be munkáikat Budán

2013. október 11. 10:45 B.CS.


A Jászok Egyesülete tagszervezete, a Jász Alkotók Köre (JAK) alkotói mutatják be munkáikat a Kájoni János Ferences Ház dísztermében, a JAK képzőművészeti kiállításán.

 

A budapesti bemutató szombaton délután nyílik, a látogatók figyelmébe pedig Andrássy Erika művészettörténet hallgató ajánlja a képeket. A kiállítás két hétig, október 26-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

A Jász Alkotók Köre (JAK) 1995. július 28-án rendezte első nagysikerű kiállítását, szintén Budán, a budapesti Gellért Szállóban – emlékezik meg erről a Jászok Egyesülete honlapja is. Még az év decemberében megalakították közösségüket a Jászok Egyesülete tagszervezeteként. A csoportban grafikusokat, festőket, iparművészeket, tanárokat, költő-írókat találhatunk. Célul tűzték ki, hogy évente több kiállítást rendeznek, s megismerik egymás alkotó környezetét.

 

 

A táborban Szalkári Rózsa művésztanár (képünkön) idén is segítette a fiatalok szárnypróbálgatásait. Fotó: Illés Anita A táborban Szalkári Rózsa művésztanár (képünkön) idén is segítette a fiatalok szárnypróbálgatásait. Fotó: Illés Anita

 

Forrás: www.szoljon.hu


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat