JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
II. Jászság Expo kiállítás és vásár díjazottak
 

A II. Jászság Expo kiállítás és vásáron második alkalommal változott a Lehel Vezér Gimnázium udvara, tornaterme kiállítási színtérré - a miskolci Novico Iroda szervezésében. Az Expo résztvevői a főtéri szervizutat végig birtokba vették, és a gimnázium előtti út és a park is átlényegült, mert a borfalu és rendezvények sora itt kapott helyet. Az expo és fesztivál napjaiban autócsodákra tekintett le a jászkapitány szobra is, a járművek bemutatója odáig tartott.

 

A II. Jászság Expo a tavalyit felülmúlta, a meghirdetés után szinte minden hely elkelt. Az expo területén 52 - nagyrészt jászsági cég, vállalkozás és szervezet - mutatkozott be. A szabadtéri területet növelték is az autókínálat és a vásározók, kézművesek kérésére. A gazdaságélénkítés célja és a valós piacvédelem megvalósult a rendezvény jóvoltából. Igazi jászsági kirakat tárult a látogatók elé.

 

A II. Jászság Expo nagydíját az Electrolux Lehel Kft. kapta. A vásárdíjat a Hering Cégcsoport kapta, a város különdíját a Szatmári Kft. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara különdíját a szintén hűséges, és minden expón kiállító Téba Tüzép (Jászapáti) kapta. A Vállalkozók Országos Szövetsége különdíját a bort forgalmazó Szicsek Kft. (Tiszaföldvár), a Magyar Iparszövetség díját a Faipari Klaszter, a Novico Iroda díját pedig a Tiszamenti Regionális Vízmű (Szolnok) és Jászfényszaru önkormányzata érdemelte ki.

 

 

Forrás: jaszkurt.hu


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat