JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Jászságiak is részt vesznek a boldogságprogramban
 

Jászságiak is részt vesznek a boldogságprogramban

 

TANULÁS | A Jobb Veled a Világ Alapítvány tíz hónapig tartó, országos, ingyenes boldogságprogramot indított, amelynek célja különböző boldogságfokozó technikák elsajátítása.


Nemzetközi összehasonlító tudományos vizsgálatok megállapítják, hogy Magyarország a világ boldogtalanabb országai közé tartozik. A program szeretne javítani az ország boldogságindexén. Megálmodója és elindítója Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő, aki pozitív megerősítéseket és önfejlesztő tanításokat énekel.


Jászberényben és Jászapátin is alakult Jobb Veled a Világ Klub, amelyeket minden hónap utolsó péntek estéjén tart dr. Ördögné Vecsey Katalin és Illés Anita. A tíz hónapig tartó tanulás során a boldogság útján járók, és boldogságkeresők neves tudósok által kidolgozott boldogságfokozó technikákat (pl. hála, optimizmus, apró örömök élvezete, önbecsülés, egészséges életmód gyakorlása stb.) gyakorolhatnak, mert a boldogság tanulható. A klubtalálkozókon minden hónapban más témát beszélnek meg a résztvevők és minden boldogságfokozó technikát egy hónapig gyakorolnak. Bagdi Bella november 9-én Jászberényben adott koncertet, amelyen a klubtagok is aktívan részt vettek és építették közösségüket.


Forrás: www.szoljon.hu






Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat