JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Fejlesztik a jászalsószentgyörgyi sportlétesítményt
 

A Jászalsószentgyörgy Község Sportegyesület az önkormányzattal együttműködve ebben az évben is sikeres pályázatot nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a Vadas parkban lévő sportpálya és sportöltöző további fejlesztésére. A sportöltözőben a vendég, hazai és bírói öltözőkben szociális helyiségek (WC, zuhanyzók) kerülnek kialakításra, így már teljesen komfortos körülmények között fogadhatjuk az ide érkező sportolókat, bírói delegációkat. Emellett a jelenlegi gáztartályos fűtést korszerű, energiatakarékos infrafűtéssel váltjuk fel. Az infrafűtéshez használt elektromos energiát az öltöző tetejére telepítendő napelemek fogják biztosítani, így a jelenlegi fűtési költségekből eredő megtakarítást a civil szervezetek további fejlesztésére, működésére tudjuk majd átcsoportosítani.

A jelenlegi benzinmotoros szivattyú helyére egy nagy teljesítményű elektromos szivattyút és új locsolórendszert alakítunk ki annak érdekében, hogy a jelenleg is folyamatosan karbantartott sportpálya minél jobb minőségben álljon rendelkezésre a sportolni vágyók számára.

A beruházás megvalósítása 2017-ben várható.

 

Forrás: jaszalsoszentgyorgy.hu


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat