JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Húszmilliós fejlesztésből újult meg a berényi kórház osztálya
 

Megújult, kibővült a Szent Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermekgyógyászati osztálya. A felújításhoz teljes egészében a jászberényi és a térségi vállalkozások, valamint Jászfényszaru biztosított támogatást.

Dr. Badari Ágnes osztályvezető főorvos csütörtökön a megújult osztály átadásakor elmondta, hogy a beruházás motorja Szatmári Zoltán és családja volt, akik nemcsak anyagiakkal segítették a munkát, hanem a felújításhoz szükséges szakemberek, építési anyagok biztosításával is. Ráadásul számos más vállalkozást is ösztönöztek a támogatásra.

Sinkó-Káli Róbert főigazgató a vállalkozói segítség mellett megköszönte az osztályvezető főorvos szervezőmunkáját, és köszönetet mondott dr. Szabó Tamás polgármester is.
– Nem mindegy az, hogy a beteg gyermekek milyen környezetben gyógyulhatnak, és milyen feltételek között végezhetik munkájukat az orvosok és az ápolók – jegyezte meg Szatmári Melinda a támogató család nevében, ezért érezték úgy, hogy segítséget kell nyújtaniuk. A vállalkozók felajánlásaival – amelyben a pénzen kívül élő munka, bútorozás, a felújításhoz szükséges anyagok beszerzése, de még a gyógyítást segítő eszközök vásárlása is szerepelt – megújulhatott a teljes osztály. A helyi összefogás eredményeként mintegy húszmillió forint értékű fejlesztést adhattak át.

 

Forrás: szoljon.hu


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat