JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Adatvédelem


A jaszinform.hu honlap látogatóiról a látogatói statisztikában rögzítésre kerül, hogy milyen hostról (IP címről) érkezett a látogató, pontosan mikor, milyen oldalakat nézett meg nálunk, milyen böngészővel, s ha egy hivatkozást követve jutott hozzánk, akkor hol kattintott arra. Az IP cím az Ön internet-szolgáltatójától, az internet csatlakozáskor kapott azonosító jel. Ennek ismeretében mi nem tudjuk visszanyomozni az Ön személyét, de az internet szolgáltatója azonosítani tudja honnan csatlakozott a világhálóra. A statisztikai adatokon túl egyéb személyes adatot a látogatókról nem tárolunk.

A regisztrált felhasználók adatlapjukon megadott adatai - értelemszerűen a titkosítva tárolt jelszó és a regisztrációs e-mail cím (feltéve, hogy nem egyezik meg a másodlagosan megadható e-mail címmel) kivételével – a honlap látogatói számára nyilvánosan elérhetőek. Ehhez a regisztrációkor Ön - mint magánszemély vagy cége, szervezete képviselője - hozzájárul. A honlap katalógusában nyilvánosan elérhető adatlapokat csak a látogatók számára tesszük elérhetővé. Az adatlapokat tartalmazó adatbázist sem egészében, sem részleteiben nem adjuk át további harmadik félnek (pl. nem továbbítunk címlistát marketing célból cégeknek).

A portál üzemeltetője - figyelembe véve a technológiai lehetőségeket és a portál rendeltetését - mindent elkövet a nem nyilvános adatok bizalmasságának megőrzése érdekében.

Figyelem! Mivel a regisztráció visszaigazolásakor csak az e-mail cím valódiságát vizsgáljuk, előfordulhat, hogy a honlapra nem Ön - mint magánszemély vagy cége, szervezete képviselője – regisztrált, és így nem rendelkezik hozzáféréssel adataihoz. Kérjük, hogy ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi e-mail címen:

A levélben írja meg, hogy melyik az érintett felhasználó, illetve, hogy adatainak törlését kéri, vagy él a honlapon történő megjelenés lehetőségével és hozzáférést kér adatai szerkesztéséhez. Megértését és együttműködését ezúton is köszönjük.


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat