JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Jásztej Zrt
Település:Jászapáti
Cím:5130-Jászapáti, Juhász Máté út 3.
Tel:57/540-200
Weboldal:jasztej.hu
A Jásztej ZRt.-t tejtermelő mezőgazdasági szövetkezetek alapították 1969-ben. Természetesen az évek során a tulajdonosok átalakulása, megszűnése révén a Jásztej tulajdonosi összetétele is változott, mely 2011. december 31-én a következők szerint alakult:

A feldolgozandó alapanyag mintegy 90 %-át a tulajdonos termelők biztosítják, 10 % mennyiséget kistermelőktől, családi gazdaságoktól vásárolunk fel. Ennek következtében a Jászapáti 2000. MG. ZRt., a JÁSZ-FÖLD ZRt. illetve a Kossuth 2006 ZRt. a legjelentősebb beszállítóink. A mindenkori jó minőségű termelői tej folyamatosan biztosítja, hogy késztermékeink kiváló minőségben, friss ízekben kerüljenek vásárlóink rendelkezésére.

Fő profilunk az alapítás óta nem változott, friss tej és tejtermékek előállításával és forgalmazásával foglalkozunk. Több mint 30 saját terméket állítunk elő. Különböző kiszerelésben (5 literestől a 150 gr-os poharas kiszerelésig) illetve különböző zsírtartalommal (3,6 %, 2,8%, 1,5 %) gyártunk friss tejtermékeket így polytejet, dobozos tejet, túrót, vajat, tejfölt, kefírt, joghurtot.

Saját termékeink mellett a teljes körű ellátás érdekében társüzemi termékeket is forgalmazunk, így árukínálatunkban több mint 270 féle tejtermék szerepel, vagyis a teljes tejtermék skálát kínáljuk vevőinknek. A szaknagykereskedői tevékenységnek köszönhetően 2006. óta több új beszállítóra is szert tettünk.

Kulcsszó:jásztej, tej, tejföl, tejtermék, túró


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat