JászInform Jaszinform.hu Belépés Regisztráció
Regisztráció - Szabályzat


A regisztráció a Jászság szereplői előtt nyitott, és feltétele hogy a regisztráció csak a visszaigazoló e-mail érvényesítése után válik aktívvá, katalógusunkban pedig csak az adatlap kitöltése után fog szerepelni. Amennyiben katalógusunkban már szerepel, bekapcsolhatja a térítésmentes alapszintű honlap-szolgáltatást.

A regisztráció és az adatlap kitöltésével Ön egyetért azzal, hogy a regisztrált felhasználók adatlapján megadott adatai - értelemszerűen a titkosítva tárolt jelszó és a regisztrációs e-mail cím (feltéve, hogy nem egyezik meg a másodlagosan megadható e-mail címmel) kivételével – a honlap látogatói számára nyilvánosan elérhetőek.

Adatlapján beállíthatja, hogy kér-e hírlevelet a jaszinform.hu híreivel. Ezt a beállítást bármikor módosíthatja. A regisztrációval egyidejűleg Ön elfogadja, hogy a térítésmentes alapszintű honlap-szolgáltatás igénybevétele esetén, az így létrejött honlapjának jobb oldali sávjában a jaszinform.hu saját hirdetéseket helyezhessen el.

A jaszinform.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a honlap profiljába nem illő vagy valótlan adatokat megadó felhasználókat és adataikat előzetes értesítés nélkül törölje. Szintén előzetes értesítés nélkül törölheti a honlap üzemeltetője azokat és felhasználókat és minden adatukat, akik a térítésmentes alapszintű honlap-szolgáltatást nem rendeltetésének, céljának megfelelően használják.


Versenyszféra - Jászsági cégek, vállalkozások     Közszféra - Jászsági önkormányzatok, hivatalok     Civil szféra- Jászsági egyesületek, alapítványok

Adatvédelem     Regisztráció - szabályzat     Kapcsolat